reklamlar

haberler

manşet haberler

Personel Gazete Sağlık Personeli PersonelSaglik.NET

1 Şubat 2016 Pazartesi

‘Memur terörist’lere Soylu’dan gözdağı!

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, hem paralel devlet yapılanmasına hem de PKK'ya destek veren memurlar için gerekli düzenlemelerin yapılacağını dile getirirken gündüz devlet memurluğu yapıp akşam hendek kazıp, molotof atanlara müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Soylu, kışın zorlu geçtiğini; ancak baharın güzel olacağını söyledi.

Trabzon'da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Soylu, 1 Kasım seçimleri sonrası, rehavete kapılmadan verdikleri sözleri yerine getirmenin gayretinde olduklarını; milletin beraberliğini, kardeşliğini ve kamu düzenini bozmaya çalışanlara karşı kararlılıklarını göstermek için Muş'a gittiklerini söyledi.

Bu ülkenin demokratik gücünü hiç kimse ama hiç kimse eksiltemeyecek.

Soylu konuşmasında şunları söyledi;

"Geçen seni 5 Ekim tarihinde, yani 6-7 Ekim olaylarından önce yine Varto ilçesindeydik. 5 Ekim'den sonra orada sözde öz yönetim ilan etmek için Türkiye'de ilk öz yönetim ilan edilme çabası içinde olan ilçe Varto idi. Dün bilinçli bir tercihle beraber Varto'da idik. Varto'da kaymakamlığımızı, esnafımızı ziyaret edip oradaki vatandaşlarımızla muhabbet ettik ve onlara bir şey söyledik. Bu ülkenin demokratik gücünü hiç kimse ama hiç kimse eksiltemeyecek.

KIŞ SERT GEÇİYOR AMA BAHAR GÜZEL GELECEK
PKK ile olan mücadelemiz, terörün her türlü unsuru ile olan mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve hükumetimizin bir eylem planı olarak ortadadır ve biz onu temsilen buradayız. Hiç endişeniz olmasın. Kış sert geçiyor doğru ama merak etmeyin, bahar güzel gelecek.

303 eylem planımız vardır ve bu eylem planlarımızı terörün bittiği her noktada hemen harekete geçireceğiz. Sağlık, eğitim, çevre ve şehircilik alanında, önemli bir kentsel dönüşüm atağı ortaya koyarak, sosyal güvenlik, çalışma ve istihdam alanında her yerde bütün bakanlıklarımız, hükumetimizin bütün üyeleri, devletimizin bütün kurumları bu konudaki aksiyonu gerçekleştirecek ve ortaya koyacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri