reklamlar

haberler

manşet haberler

Personel Gazete Sağlık Personeli PersonelSaglik.NET

15 Şubat 2016 Pazartesi

ATAMASI YAPILAN ADAY ÖĞRETMENLERE HANGİ ÖDEMELER YAPILACAK?

  Geçtiğimiz hafta içinde atama yapılan Aday Öğretmenler, 15 Mart’tan önce göreve başlamaları durumunda ilk tam maaşlarını 15 Mart 2016 tarihinde alacak. Devlet memuriyetine ilk defa girerek aday öğretmen olarak göreve başlayacak olanlar, aylık maaşlarının yanı sıra öğretim yılına hazırlık ödeneği ve banka maaş promosyonu gibi ödemelerden de yararlanacak. Ayrıca, aday öğretmenlerin aylık net maaşları; eş ve çocuk durumları ile branşlarına göre farklı olabilecek. 15 Şubat -14 Mart tarihleri arasındaki dönemde göreve başlayacak Aday Öğretmenlere, bu dönem için gün hesabıyla kıst maaş ödemesi yapılacak.

Harcırah İlk defa Devlet memuriyete başlayacak olan aday öğretmenlere, atandıkları yerlere gidişlerinde harcırah ödemesi yapılmayacak. Hazırlık ödeneği Öğretim yılının ikinci dönemi içerisinde göreve başlayacak aday öğretmenler, 2015-2016 öğretim yılı için brüt 950 TL olarak belirlenmiş olan öğretim yılına hazırlık ödeneğinin yarısından yararlanacak.

 

Kendilerine net 471 TL hazırlık ödeneği verilecek. Banka promosyonu Maaş ödemelerini yapan bankalarla yapılmış olan anlaşmalar gereği, anlaşmanın yapıldığı tarihten sonra göreve başlayan aday öğretmenlere, göreve başlama tarihleri esas alınarak hesaplanacak promosyon tutarı, izleyen aybaşında ödenecek.

memurnyeri 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri